(Android/iOS) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles افزایش هک کریستال
Feb 10, 2022 2:38:47 GMT -5
Post by ocasonseki on Feb 10, 2022 2:38:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک کریستال ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Iu
من واقعاً از این بازی لذت می بردم تا اینکه آنها سعی کردند من را فریب دهند تا یک "به روز رسانی" را نصب کنم که در واقع یک بازی کاملاً متفاوت بود. عدم صداقت نه تنها ضروری نیست، بلکه غیرقابل قبول است.
من واقعاً از بازی شما لذت می برم زیرا فقط روز گذشته آن را دانلود کردم و اولین بار است که بازی می کنم برای من بسیار آرامش بخش است و بسیار خوشحالم که آن را پیدا کردم. من به شما بچه ها بیشتر از پنج ستاره می دهم. کار فوق العاده را ادامه دهید دن
پازل ها خیلی آسان هستند و من زمان بیشتری را برای تماشای تبلیغات صرف کردم تا اینکه برای حل پازل انجام دادم.
من این بازی را خیلی دوست دارم و به من در معماهای واقعی کمک می کند اما فکر می کنم roblox بهتر است اما من این بازی را دوست دارم 🎮
تا اینجای کار آسان
زمان خوب کشتن ساده اما به اندازه کافی چالش برانگیز برای ادامه بازی.
خوب است
سلام، من این بازی را مانند یک پاپ کوچک کوچک در یکی از بازیهای دیگرم دیدم، بنابراین تصمیم گرفتم آن را امتحان کنم یا فقط به آن ضربه بزنم، بله خوشحالم که انجام دادم زیرا بله این بازی بسیار زیبا است. بازی پازل جادوگر بله البته من عاشقش هستم زیرا بله در خارج از خانه حدس می زنم که می توان گفت که من ذهن بسیار تیزبینی دارم پس بله من واقعا از بازی ای لذت می برم که می تواند مهارت های پازل من را آزمایش کند 😉👍😁👌🏻
این برنامه همیشه گیر می کند و فریز می شود ... از آن متنفرم وقتی این کار را می کند زیرا باید دوباره راه اندازی کنم.
خیلی بازی خوبی واقعن ممنون 💖💖💖💖💖💖💖
بهترین بازی آرامش بخش و چالش برانگیز که تا به حال بازی کرده ام.
rethyruyszu
پازل ها را بارها و بارها و بارها تکرار می کند و...
من درست مغز هستم و احتمالاً می توانم همه آن پازل ها را شکست دهم
این یک بازی سرگرم کننده است....
BlockPuz: игра-головоломка оффлайн Головоломки fxs
این بازی شگفت انگیز است! من عاشق این هستم که چگونه این بازی مغز شما را با پازل های چالش برانگیز آزمایش می کند.
بازی بسیار خوبیه من که راضیم
انجام این بازی واقعاً سرگرم کننده است.
بد نیست
من عاشق این برنامه هستم زیرا بیش از 1 بازی در یک برنامه دارد
10 دقیقه بازی کرد. بعد از هر سطح یک تبلیغ بود!!
تبلیغات خیلی زیاد چه اتفاقی برای بازی های بدون آن تبلیغات احمقانه می افتد.
فوق العاده جالب است، آرامش بخش است، اما، به شما کمک می کند سریع تمرکز کنید و فکر کنید، من آن را دوست دارم، کاملاً توصیه می کنم
میخواهم بازی کنم
خیلی ساده و تبلیغات خیلی زیاد.
بسیار آرامش بخش. پازل ها سرگرم کننده و قابل حل هستند و می توانند قطعات را در صورت نیاز حرکت دهند. یک پازل خوب به بازیکنان اجازه می دهد تا قطعات را جابجا کنند. هیچ یک از آن "یک بار قرار داده شده - منجمد در محل". به اندازه نیاز حرکت کنید.
یک بازی سرگرم کننده با بازی های فراوان لطفا بیشتر از این استفاده کنید من آن را دوست دارم
بازی خوبی برای جوانان و سالمندان. با این حال، بسیاری از تبلیغات طولانی و خسته کننده و هیچ راهی برای خروج، بنابراین من آن را حذف کردم.
آخرین آپدیت بازی چه خبر است همه پازل ها را ناپدید کنید plz fixxx 😡
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است.
آنها به شما اجازه می دهند حدود 5 سطح را کاملاً بدون آگهی بازی کنید و سپس گزینه لطفاً به ما امتیاز دهید. پس از اتمام آن، تبلیغات شروع می شود. یکی بعد از هر سطح و اگر فکر می کنید بازی خروج را امتحان کنید و دوباره وارد شوید، می توانید آن را فراموش کنید. شما نمی توانید از آن عبور کنید. این فقط به شما جریان بی پایانی از تبلیغات را می دهد. این بازی رو فراموش کن دارم حذفش میکنم
سرگرم کننده، مغز و ذهن شما را مشغول نگه می دارد
بازی مناسب اما 30 ثانیه بعد از 4 سطح اضافه می کند. ظرف 3 دقیقه پس از بازی حذف نصب می شود
افتضاح عالیه
برنامه در ابتدا عالی بود، اما هر چه جلوتر و دورتر می رفتم، بدون دلیل بسته می شد! پس از باز شدن مجدد، تبلیغات فقط ظاهر می شود و بازی را پوشش می دهد. من با پر کردن بلوکها خیلی کار داشتم، اما بعد از تمام مشکلات آن را حذف نصب کردم. برنامه وحشتناک
سرگرم کننده است، ماده خاکستری را کار می کند
Cooking Crush: gioco di cucina Arcade nes
من واقعا این بازی رو دوست دارم. برای مغز چالش برانگیز است. من 80 سال جوان هستم و دوست دارم ذهنم را فعال نگه دارم. این برای جلوگیری از آلزایمر / زوال عقل عالی است. دوستش دارم.
ما مارتا استوارت