Post by ocasonseki on Feb 10, 2022 3:05:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ autostāvvietas spēle 3D spēles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ autostāvvietas spēle 3D spēles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt izturību ▞▞▞
▞▞▞ autostāvvietas spēle 3D spēles 2022 version ▞▞▞
Izpētot spēles beta versiju, mēs tajā atradām daudz dažādu modifikāciju un papildinājumu. Tajos ietilpst 3D atvērtā pasaule, tiešsaistes vairāku
Portatīvo Slēptu Magnētiskā Auto Taustiņu, Seifu Atslēgu ...
Crab War: Idle Swarm Evolution Eventyr qcxv
Ir papildinājumi, bet jūs varat vienkārši izslēgt WiFi, lai papildinājumi netiktu parādīti daudz. Nav jāuztraucas, tā ir lieliska spēle.
jeu de parking jeux de voiture Stratégie tgr
Lejupielādēt autostāvvietas spēle 3D spēles .apk 1.4.7 (jaunākā versija) Android Appol. autostāvvietas
katalogs
Paldies tik mīļš 🥰🥰🥰🥰🥰 1 se 480 tak hamne pohchaya labākā autostāvvieta spēle
Tam ir vajadzīgi vairāk uzlabojumu līmeņi būtu grūtāk
Spēle un mašīnas ir vienkārši pasakainas....!! Viens, ko es vēlos, ir tas, ka, lūdzu, pievienojiet iespēju vienā līmenī izmantot daudzas automašīnas vienlaikus.. Šī spēle ir laba, ļoti laba 🔥, bet es ceru, ka viņi var pievienot vairāku spēlētāju režīmu (Ceru, ka izstrādātāji to izlasīs) Man patika karantīna.
Pie mums Jūs atradīsiet – attīstošās rotaļlietas, galda spēles, mīkstās rotaļlietas, interaktīvās rotaļlietas, puzles, radio vadāmās rotaļlietas, lēkājamās
PROS: 1. piemērots laika pavadīšanai. Mīnusi: 1. Pārāk daudz papildinājumu, pievieno katram līmenim 2. Jānodrošina dažādi kameras skati 3. Noklusējuma mūzikas vietā nodrošiniet kustību mūziku 4. Mazāk automašīnu modeļu 5. Neliels attālums
Ja saņemat reklāmas, izslēdziet savus datus, tad reklāmas netiks rādītas
Kamera neiet kopā ar mašīnu 😠😠😠😠😠😠😠😠
Pasūtīt 1 iestatiet 3d puzles, spēles rotaļlietas bērniem rotaļlietas ...
Looootttt reklāmu. Spēļu vadīklas ir arī sava veida labi, labi.
Reklāma pēc katra līmeņa. Vairāk reklāmu nekā spēles laika. Atinstalēta
Esmu pabeidzis visu līmeni, ko tagad darīt, bet spēle bija laba, man ļoti patika
Spēlējot spēles tiešsaistes autostāvvietu, mēģiniet nedrīkst pieskarties kaimiņu mašīnu un izdodas veikt bezmaksas autostāvvieta. Spēlēt bezmaksas
Lielisks darbs, spēle ir ļoti reālistiska, un grafika ir lieliska
Laba pieredze, bet vajadzētu pievienot vairāk līmeni. Esmu pabeidzis visus līmeņus
Tiešām jauka spēle, bet kaitinoša. Šī spēle ir jauka, taču atkārtot vienu un to pašu smagumu ir tik garlaicīgi. Šī spēle mani ļoti interesē. Un man ir atrisināti visi šīs spēles līmeņi. 397. līmenī ir tehniska kļūda.
araba park etme araba oyunları Strateji Oyunları ddkz
Man ļoti patīk spēle, tā ir patiešām jauka, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu. Tāpēc es piešķiru tai trīs zvaigznes.
Oho, lieliska spēle 🎯🎮, esmu paveicis visus līmeņus. Man patīk šāda veida spēles.
Tas ir labi, bet pēc misijas atlasīšanas tas aizņem 5 minūtes, lai atvērtu
Vislabākās veiktspējas 3D videokartes
Labi, bet uzlabo grafiku un optimizāciju. uzlabo līmeni.. sniedz atjauninājumu vairāk līmeņu.
Jauka spēle. Nākamais es vēlos spēlēt manuālo aprūpi
Lieliska grafika un vadības ierīces. Esmu pabeidzis visus 480 līmeņus. Tiem jābūt 1000+. Jāpievieno informācijas paneļa skats, kas noderēs reālās braukšanas situācijās.
Labi, bet ir pārāk daudz reklāmu
tā ir ļoti interesanta spēle un tā tālāk
Sākumā man ļoti patika šī spēle, un tā man bija ļoti jautri, bet tagad tā ir apstājusies pie 480 līmeņa, tagad es nezinu, ko darīt, lūdzu, paplašiniet līmeni 🙏
Lieliski patiešām atslābinājās un ir nepieciešams augstāks līmenis tajā pašā spēlē ar jaunināšanu, padariet to par bezgalīgu spēli tiešsaistē vai bezsaistē, tiešām interesei ir nepieciešami papildu jauninājumi, paldies par šo braukšanas spēli
Viss ir labi, bet veiciet sarežģītos līmeņus un režīmus (skatījumus), jo ir pieejams tikai viens skats
Šī spēles vadība nav laba, ja tiek izmantots paātrinājums un stūre, un, ja mēs pārtraucam kustināt stūri, tad arī paātrinājums ir palielināts.
Sega ir izlaidusi spēles uz ios. Krievu SEGA spēļu kolekcija ...
Download game Modern Car Parking 3D & Driving Games for android devices. Car Simulator ir bezsaistes autostāvvietas
Spēlējot spēli, jūs atklāsiet mūzikas skaņas efektus un HD grafiku. Mūsdienīga automašīnu vadīšanas autostāvvietu 3d spēle: automašīnu spēles ietver tādas
Ļoti netīra spēle
Šī ir laba spēle, taču tai ir lielākais mīnuss pēc 230 līmeņiem, pārējie līmeņi ir ļoti vienkāršāki, tie nav izaicinoši, tāpēc, lūdzu, ieskatieties tajā