Post by ocasonseki on Feb 10, 2022 3:08:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне кључеве ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
Упркос одличној брзини интернета, ова игра за смеће се стално смрзава и прекида везу. Ова игра не заслужује ни звезду.
Имам много притужби на ову игру, прва ствар је ако је искуство екипе 100%, што значи да могу да зарадим злато на овај начин, питам се да ли могу брже да добијем злато радећи то. Све што имам је ово, молим вас, прочитајте ме
Одлична игра, заразна и била је забавна за играње, али контролу је било тешко користити неко време и играм ову игру само неколико месеци пошто је сада још увек играм... још увек волим да играм ову игру чак и ако је игра било је некако плаћено за победу...
Стално ажурирање по мени је зато срање
Ок игра.
Није лосе мозе и боље би требало да висе борбених поља да имамо
Плати за игру. Штета за такву игру
Ужасна веза са сервером, још од новијих ажурирања не могу правилно да се повежем са европским сервером јер очигледно није успела веза са сервером иако сам ресетовао рутер, покушао сам поново после 2 дана и и даље иста грешка! Једини разлог зашто дајем 2 звездице је тај што је ова игра била мали део мог детињства и што сам знатно самлео шведско и немачко дрво. Не могу да кажем да ли је веза са сервером прекинута или је неко у серверској соби превише лењ да реши проблем.
Ужасно неуравнотежено. Играте се само са ботовима људима који имају дупло више здравља од вашег резервоара од 6 нивоа (за који сте млели десет дана) и наносе више него двоструко већу штету. Мислио сам да ћу купити премиум, али на срећу нисам учинио да је ова игра шала.
Престаните са овим режимима игре! Режим великог шефа би требало да буде уклоњен из више разлога 1: неуравнотежено склапање утакмица Један тим може да добије људе који добро користе своје способности. У другом тиму постоје људи који чак и не користе своје способности, као што је шеф 2: шеф треба изабрати само за тешке тенкови Није фер имати шеф у тиму да буде лаки тенк а у непријатељском тиму да има тешки тенк шеф 3:афк шефови Када је шеф афк цео тим изгуби Овај режим игре је покварен.избриши га САДА
Ово је прилично чврста и забавна игра у којој углавном уживам. Једини пут када не уживам је када се касно укључим у активну игру и немам појма где је остатак мог тима отишао. У тренуцима када се то деси непријатељ ме је већ приметио и одмах ме убију њихови савезници. Моја интернет веза није проблем. Зашто се не може увести систем да се потврди да су сви саиграчи активни и спремни за борбу? Решио би много проблема са саиграчима из АФК-а.
У реду након што је 8.6 објављена, игра се насумично закључава и производи веома високе звукове шкрипе и онда ћете се из неког разлога открити да игра касни толико јако да ваш резервоар лебди у ваздуху, рекао бих да је ово мање-више техничко проблем, обично се решава прилично брзо, али кад не ради, заглавите се и питате се: „Потрошио сам новац од своје плате да купим ствари у игрици која не ради“ Не знам то је оно што Обично размишљам о томе када сам заглављен у ваздуху 2 минута
Здраво вот гаминг, не могу да се повежем са сервером. Поправите ово. Недавно сам фабрички ресетовао свој телефон јер ми је телефон оштећен. Играо сам ову игру од 2014. Ја сам из Азије, Филипини... надам се да ћете решити овај проблем пошто сам ваш велики обожавалац... хвала...
Након ажурирања 3.2.0 игра тражи ажурирања, али ништа се не дешава. Ажурирање је могуће на мобилној мрежи, али не и на Ви-Фи.
враћање са деверике и време преузимања ресурса је страшно лол. Потребно је 30 минута за 1,5 ГБ док имам 100 доле. И даље преузимам, кладим се да је игра сада толико плаћена за победу да неће поправити рецензију.
један маму вам васу само зато сто цекас превисе мајку вам ја ето мрс у пм
Глупо је сто нема артиљерија када бих то додао онда би био кул П.С ако неко хоце вот нормалан зоврм се вајатерп и имам око 15 десетки
Фукарлук,ако немас пара за куповину нема те нигдје,само си мета
Извини, али кв 2 није тачно добар и не могу да играм...КВ 2 је мој омиљени тенк и нисам задовољан са тачношћу, молим те схвати ову игру
Наставите да рушите када започнете битку, понекад када завршите битку. Срање
Толико ажурирања, али се исплати победити... није брига шта ВГ каже, погледајте било ког креатора садржаја и више рецензија. Не могу да уравнотежим проводаџисање. Још једном, само преузмите и питајте било ког дугогодишњег играча. Али хеј, сигурно видимо нон-стоп хватање готовине са очигледно преко наведених резервоара. Свака утакмица је једнострана парна рола. Изгубите 10 да бисте победили 2. Веома забавно. Друштво је шала.
Дешава се много кашњења и торби тешко је померити се не поправљају као пре 2 месеца, овај проблем је велики, могу рећи огроман, а они то чак и не покушавају да поправе.
Ужасне контроле. Избрисано после 2 дана..
Зашто неце да удје у игрицу после упдате-а
Игрица је фантастична, али може и на рачунару да се игра па има огромну предност јер на телефону не може да се игра са тастатуром и мишем, када исправите (да телефон добије подршку за миш и тастатуру) иде 5 звездица. Срдачан поздрав и све најбоље!
Fancy Pants Adventures Arkadne igre hrf
Кад нарежете тражи још 3.2 ГБ измебио бих текст кад би прирадило
Како ажурирати игрицу ретардии 🤮😡😠😠😈👿
4 јер не може да се стави звезда петокрака на тенк И због тога што се голд теско зарадјује.
Лепа игра, али можете ли да дате бесплатан премијум јак тенк са нивоа 6/7 након свака 4 месеца, молим вас, а неки други резервоар за контејнере купује картице као поклоне и такође смањи износ кредита резервоара јер скаче. Молим вас урадите ово и хвала вам 😊.
World of Tanks Blitz PVP MMO სტრატეგია bfuy
Иос и виндовс имају приступну верзију 8.4, а гоогле не?
Много заузима:-(
Човјече поправи твоју игру имао сам рачун и сада је изгубљена због глупе игре
Једино ме нервира да док сам ја на серверу он мене избаци из игрице и посаље ме на почетни екран!! Да ли вреди унисталирати је па пробати опет?
Речима руског јазавца, ново није једнако боље од овог новог ажурирања мој пинг је скочио до неба и због тога губим више мечева
Избацује ме из игрице
Бесплатне ствари су забавне и све осим Вар Гаиминг-а је стварно зезнуло систем нишања после последње закрпе. Хитци сада имају 50% шансе да погоде непријатељску стазу без обзира на то где циљате. Систем нишања је једноставно најбољи. Можете седети и циљати на непријатеља 10 секунди и ваш ударац ће и даље наћи начин да промаши. Или промашај или погодак. И немој да почнем са шкољкама духова.
World of Tanks Blitz Strateške igre qddv
Одлицна забава за оне са добрим зивцима...
Ову игру су упропастили програмери, претворена је у плату за победу у игрици. Ако не потрошите буквално стотине долара купујући њихове тенкове и злато за надоградњу, једноставно ћете изгубити.
треба више мапа и тенкова